Møt Aktiver AS. Et lite, spesialisert konsulentselskap

Det er mange som har spurt meg om hva jeg skal gjøre fremover. Nå er det det klart.

Aktiver AS, som jeg skal eie og drive sammen med kollega Siri Holland, er et lite, spesialisert konsulentselskap som jobber med å koble de reelle behovene som tech kan løse for samfunnet, med ideene, teknologien, menneskene og selskapene som kan løse dem.

Sammen med våre kunder jobber vi for å bygge økt forståelse for hvordan innovasjon og teknologi kan brukes til styring og utvikling av et land, en kommune, en bedrift eller en organisasjon. Det handler om hvordan teknologi, innovasjon og samfunn møtes. Om hvordan innovasjon og teknologi kan brukes til å skape positiv samfunnseffekt. Vi kaller det for samfunnsteknologi.

Vi tar oppdrag fra bedrifter, organisasjoner og offentlige myndigheter – både veletablerte og helt nye aktører. Fellestrekket for dem alle er at de enten har utviklet teknologi som er veldig god, eller at de vil ta en aktiv rolle i hvordan de blir påvirket av innovasjon og ny teknologi. Mange av dem har også – eller ønsker å ha – et samarbeid med det offentlige – enten som kunder, leverandører, investorer eller beslutningstakere.

Har du teknologi eller ideer som kan brukes til å løse utfordringer i offentlig sektor? Eller et problem som kan kanskje løses med teknologi og innovasjon? Vi kan hjelpe til med å koble problemet ditt med dem som kan teknologi, eller teknologien din med de reelle utfordringene.

Se alle

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.