Neste år vil jeg se Wimbledon i London

Jeg liker å se sykkel på TV. Men det er nesten like stas når Wimbledon-sendingene starter på NRK. Etter fjorårets 7-timerlange, legendariske finale mellom Federer og Nadal (min favoritt), har jeg vært fast bestemt på at jeg et år må reise til London og oppleve dette ringside.

Nå står bare igjen å overtale overkommandoen på hjemmebane. Fjorårets overtalelseskampanje «Kan vi dra på bryllupsreise i Luksus-bobil og følge Tour de France?»  havarerte allerede i startgropa.

Se alle

4 kommentarer

 1. Hahahaha det er sikkert bare å sende kortet ditt med madammen og peke henne ned New Bond Street. Der har de Jimmi Choo og en diger Mulberry butikk. :)

  Svar

 2. Jeg heiet også på Nadal. Men artig for Federer blir mestvinnende i grand slam noensinne. Det fortjener han, unikt dyktig som han er. Får håpe vi i Norge får noen "up and comming" i denne sporten i åra fremover.

  Svar

 3. @kjetil: Enig. En norsk spiller i en Grand Slam turnering hadde vært strålende. Når svenskene klarer å hoste opp stjernespillere, burde vi klare deg samme.

  Svar

 4. Finalen i 2008 mellom de 2 gigantene er en av de beste finalene (må vel tilbake til finalen mellom Borg mot John McEnroe). Du har forøvrig fått deg en fin side, Torgeir.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.