Oppstandelse fra ammetåka og TDF`10

Jeg har blitt far siden sist. En fantastisk opplevelse som jeg varmt anbefaler til alle som vil og ønsker å få barn å oppleve. Etter en lang og noe strabasiøs ferd, ble Julius født for knapt en uke siden. Han blir åttende generasjon på mors side som får dette jubel-navnet.

I ammetåka har jeg langt på vei latt politikk være politikk og sykkel sykkel. Men litt har jeg jo fått sett og gjort. Jeg er for eksempel svært glad for at god politisk jobbing fra Buskerud Ap, ordfører, lokalsamfunn og regjering har funnet en løsning på saken til familien Navrud. I tillegg ble madammen flau over meg da jeg underholdt hele fødeavdelingen på sykehuset i Drammen under brosteinsetappen Thor Hushovd vant i forrige uke.

Tour de France blir forøvrig ulidelig spennende i år. Rytterne går nå inn i Pyreenene. Det gjør også mine flotte sykkelkompiser Geir Arne, Martin, Kristian og Håvard. De er på guttetur med sykler og bobil og skal følge sirkuset den siste uka. Selv om det er fantastisk å være småbarnspappa, misunner jeg dem.  Før Julius var påtenkt, skulle jeg også vært med på turen. Vi hadde tilsvarende fantastisk tur for to år siden. Jeg anbefaler uansett alle til å følge reisen til gutta på Geir Arnes utmerkede blogg.

I år blir i stedet bleieskift og tv-titting med Paasche og Kaggestad på TV2. Det funker jammen meg det og.

Fortsatt god sommer, alle sammen!

Se alle

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.