Takk for tilliten!

Valget er over. Tusen takk til alle som har stemt på Arbeiderpartiet og meg! Og takk til alle frivillige i AUF, Arbeiderpartiet og blant våre sympatisører som har stått på sent og tidlig for å sikre valgseier. Vi klarte det!

Jeg må innrømme jeg var sigen i forrige uke. En lang valgkamp tar på. Og selv om jeg er mest misunnelig på sjefen – som fikk seg noen dager på storviltjakt – var det godt med en tur på Hardangervidda i helga.

Som noen av leserne av denne bloggen er kjent med, har jeg gifta meg til aner i Nore og Uvdal. Og med på kjøpet har jeg fått øynene opp for et fantastisk fjellterreng øst på Hardangervidda. Buskerud er et enestående friluftsliv-fylke. Men for mange, er Uvdal med omkringliggende herligheter, fortsatt en uoppdaget perle. En tur hit anbefales – enten du vil sykle, gå på ski eller vandre i fjellet.

Bildene under er fra Line, Sandra og min lørdagstur til Nore og Uvdals høyeste topp Borgsjåbrotet (1485 moh). Vi gikk fra demningen ved Sønstevatn, så det ble en lang dag i fjellet.

Sandra A er strålende fornøyd.

Sandra A er strålende fornøyd.

 

Line på Nore og Uvdals tak. Litt vind. Ellers strålende.

Line på Nore og Uvdals tak. Litt vind. Ellers strålende.

Se alle

3 kommentarer

 1. Marit S. Deinboll 22. september 2009 kl. 07:17

  Hei Torgeir :o)! Gratulerer med valget – og gratulerer med at dere har oppdaget ei fantastisk perle i Buskerud :o)! Det er så koselig å høre at dere setter så stor pris på Nore og Uvdal! Jeg håper dere får kjempe mange flotte turen i den herlige fjellnaturen her oppe :o)! Jeg ønsker deg også hjertelig velkommen oppover for å høre om mange spennende planer for videre utvikling av bygda vår! Er du interessert, sender jeg deg gjerne litt informasjon :o)! Med ønske om en strålende flott dag fra "en av slektningene i Nore og Uvdal" – Marit :o)

  Svar

 2. Kirsten Gjestemoen Hovda 23. september 2009 kl. 08:33

  Hei Torgeir!

  Gratulerer så mye med valget! Flott at 4.kandidaten fra Ap, Laila Gustavsen, kom inn. Jeg ser fram til fortsatt godt samarbeid, og håper du vil følge opp i viktige saker for oss som er så heldige å bo i Nore og Uvdal med "omkringliggende herligheter".
  Fjell, vidde og natur deler vi gjerne med oss. Borgsjåbrotet er jo et flott turmål. Jeg gikk fra Småroi, en litt kortere tur, tidligere i sommer.
  Men vi er jo opptatt av mye mer enn fjell og vidde, gleder meg til et nytt besøk for å diskutere og følge opp saker fra sist du var på besøk.
  Med ønske om mange flotte turdager for deg og mye kontakt til kommunens fremme for meg.

  Hilsen Kirsten

  Svar

 3. Marit og Kirsten: Takk for hilsener! Jeg vil gjerne høre mer om planene som foreligger. Jeg kikket blant annet på initiativet som er tatt for å få fart på alpinanlegget forrige gang jeg var oppe hos dere. Jeg tror vi må få til en ny fredag eller mandagstur i kommunen slik at jeg kan bli skikkelig oppdatert på det som skjer. Men det må skje senere i høst. Jeg skal til FNs Hovedforsamling i en måned denne høsten!

  Kirsten: Jeg har sett mailen din. Svar kommer.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.