Buskerud. Valg `09. Er personer viktige?

alle-skal-med

Stortingsvalget til høsten handler selvsagt om politikk. Men det handler også om personer. I Buskerud er dette helt tydelig. Og med all respekt for Frps kandidaterArbeiderpartiet har et sterkere lag enn Frp.

1) Man kan mene hva man vil om Martin Kolberg, men at han er en svært erfaren og inflytelsesrik politiker med sterke bånd til statsminister og partiledelse i Ap, er åpenbart ikke noen ulempe for velgerne i Buskerud. Jeg gleder meg forøvrig til at folk skal bli bedre kjent med Martin. Han er en langt festligere type enn det folk tror.

2) Noen som synes det har blitt fint i Drammen? Jeg synes det. Og den som har den desidert største æren for dette, er Lise Christoffersen. I Lise stiller vi med en av de mest handlekraftige damene jeg har møtt.

3) Undertegnede. Andre får ta seg av vurderingene her. Men Finanskomite og sentralstyre-plass gir i allefall flere gode platformer for innflytelse også de neste fire årene.

4) Laila Gustavsen er ei annen handlekraftig dame som også representerer det viktige Kongsberg-miljøet. Jeg mener det ville være en katastrofe om Laila ble ofret av velgerne i Buskerud til fordel for Frps fagbevegelse-alibi Ida Marie Holen.

Som sagt. Politiske saker og grunnsyn er viktigst. Men det betyr også noe hvilke personer som får i oppgave å være ombud for folk. Og i år er spørsmålet om du synes Martin, Lise, undertegnede og Laila er bedre rustet til denne oppgaven enn Ulf Erik, Jørund Henning og Ida Marie.

Hvem mener du er best skikket til ivareta Buskerud-folkets interesser de neste fire årene?

Se alle

3 kommentarer

 1. Mærta i færta 1. juli 2009 kl. 09:45

  Lenge leve Fremskrittspartiet!

  Svar

 2. Per Fr. Hansen 1. juli 2009 kl. 10:24

  Ja, tror ikke det blir no problem ved at alle 4 av dere kommer inn til høsten. Ha en fin valgkamp!

  Svar

 3. Huff a meg !!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.