Nå skal det avgjøres. Siste innspurt.

Folkens, dette blir en thriller. Men alle som ønsker at Jens Stoltenberg skal fortsette som statsminister, må nå gå å stemme på Arbeiderpartiet.

Hvis ikke kan vi våkne opp med nesten hva som helst på tirsdag. Men at høyrepartiene på en eller annen måte blir enige seg i mellom, er jeg helt sikker på.

Jeg synes forøvrig Stoltenberg gjorde en formidabal jobb i partilederdebatten på NRK i går kveld. Han er på mange måter i en annen liga enn de andre. Og appropo Jens – uavhengig av politisk standpunkt, bør du ta en titt på denne bildeserien VG har satt sammen. Fantastisk!

For folk som er interessert, er det det er mange slitne polikere å se denne helgen. Det har vært noen lange uker. Men vi som er så heldige å drive med hobbyen vår på heltid, har ingenting å sutre over. Valgkampens helter er alle våre frivillige medarbeidere – unge og gamle som bruker av sin egen fritid til å vinne valget for Ap! Tusen takk til dere alle.

Nå starter sluttspurten. Mandag kveld vet vi resultatet. Nå skal vi først dele ut noen tusen roser til og banke på dører til velgere i Drammen.

støre-i-drammen2

Se alle

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.