En dag skal jeg bli like god som han her

I fjor var jeg ringside i Pyrenèene og så proffene sykle bratte bakker under Tour de France (her kan du lese mer om vår fantastiske guttertur  – begynn på etappe 1). Opplevelsen var skjellsettende – først og fremst av tempoet disse gutta hadde opp bakker brattere enn et vondt år.

Men de som imponerer minst like mye som proffene, er vanlige folk med vanlige jobber og famile – og likevel får til fantastiske resultater på sykkelsetet. En av disse er Sigmund Aas som har jeg hatt gleden av å følge på hans blogg og hans side i forumet på terrengsykkel.no. Jeg må innrømme at surfing blant hans utallige oppdateringer på terrengsykkel.no, har vært en av mine favorittøvelser under lange kveldsseanser i Stortingsalen denne våren.

Han skriver  svært godt og gir et interessant innblikk i en treningsverden som foreløpig er langt unna hva jeg selv bedriver. Anbefales!

Ps. Min mann blant supermosjonistene, klarte for sikkerhets skyld å brekke kragebeinet under vårens sesongoppkjøring.  Oppmuntrende ord er derfor på sin plass fra alle som får ånden over seg.

Se alle

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.